• Скопје
  • Тел: +38971 311 001
  • ул. 852 бр. 62, Гази Баба 1000 Скопје

Доставата на пратка никогаш не била полесна!

На само еден повик до вашата пратка! 071 311 001

Секогаш тука за вас, каде и да ви требаме!

Експресно

брза и навремена достава

Понуда

Нашето портфолио на услуги е креирано со цел да ја олесни работата на на нашите Клиенти, без разлика дали станува збор за правни или физички лица.

Достава на пакети

Достава на писмоносни пратки

Дополнителни поштенски услуги

Складирање и пакување

Ценовник
129573560_187523633087656_546851559019820738_o

Огромни логистички капацитети за складирање

Располагаме со огромни логистички капацитети за складирање на пратки!

business delivery_post_6

Безбедноста и ажурноста на пратките

Со посебни пакети за правни лица, нудиме поволна и единствена можност за долгорочна соработка преку која ќе го решите прашањето за сите видови пратки и документи во вашата компанија.

133421571_201961608310525_2302057281076560878_o

Персонализирани пакети за пратки

Нудиме персонализирани пакети за пратки, креирани според потребите на Вашата компанија.
  • Посебни услови за над 50 пратки дневно!

БЕЗБЕДНО, БРЗО И ЕКОНОМИЧНО

071 311 001
02 311 3113

НАЈАВИ ПРАТКА

Дополнителни поштенски услуги

Секоја дополнителна услуга се обезбедува и наплатува исклучи во налог даден од Клиентот.

– Обезбедување на повратница при достава на пратка;

– Обезбедување на повратен документ при достава на пратка;

– Враќање на недоставена (одбоена) пратка;

– Приложување на адресница од архива;

– Наплата на откуп при достава на пратка.

Повеќе