НОВОСТИ

 

Почитувани Клиенти,

Со задоволство Ве известуваме дека Бизнис Деливери 10 стана член на единствената Асоцијација за Е-трговија во Р. С. Македонија.

Дознајте повеќе на https://ecommerce.mk/clenovi/

Одберете го најдоброто за Вашиот бизнис! Поради зголемиот развиток на онлајн купувањето, нашата компанија разви систем за навремено, точно и професионално разнесување на пратки, со тоа што се внимава на видот и содржината на пратката поради условите за транспорт и достава.

Безбдедноста и ажурноста на пратките кон вашите деловни соработници е од клучно значење за успешен деловен однос.
Со посебни пакети за правни лица, нудиме поволна и единствена можност за долгорочна соработка преку која ќе го решите прашањето за сите видови пратки и документи во вашата компанија.
Контактирајте не и побарјте ја понуда која одговоара со потребите на вашата компанија!