• Скопје
  • Тел: +38971 311 001
  • ул. 852 бр. 62, Гази Баба 1000 Скопје
09 Aug

Одберете го најдоброто за вашиот бизнис

Одберете го најдоброто за Вашиот бизнис! Поради зголемиот развиток на онлајн купувањето, нашата компанија разви систем за навремено, точно и професионално разнесување на пратки, со тоа што се внимава на видот и содржината на пратката поради условите за транспорт и достава.

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*