• Скопје
  • Тел: +38971 311 001
  • ул. 852 бр. 62, Гази Баба 1000 Скопје

Нашето портфолио на услуги:

Нашето портфолио на услуги е креирано со цел да ја олесни работата на на нашите Клиенти, без разлика дали станува збор за правни или физички лица.

Сите пратки се преземаат од адреса на Испраќач и се доставуваат до адреса на Примач, а на Клиентот му е овозможено следење на поштенската пратка во секое време.

– Експресна достава на документи

– Достава на препорачани писма со повратни

– Достава на препорачани писма без повратница

– Достава до поштенско сандаче

– Достава на тендерска документација

– Преземање и достава на стандардни пакети

– Преземање и достава на специфични пратки

– Преземање и достава на автомобилски гуми

– Преземање и достава на габаритни пратки

Секоја дополнителна услуга се обезбедува и наплатува исклучи во налог даден од Клиентот.

– Обезбедување на повратница при достава на пратка;

– Обезбедување на повратен документ при достава на пратка;

– Враќање на недоставена (одбоена) пратка;

– Приложување на адресница од архива;

– Наплата на откуп при достава на пратка.

Бизнис Деливери 10 располага со магацински простор опремен за сладирање и чување на добра кои не бараат посебни температусни услови.  Нудиме закуп на магацински простор по палетно место, како и пакување и припрема за достава по налог на Клиентите.

Доколку оваа Понуда не ги задоволува во целост Вашите потреби, чувствувајте се слободно да се обратите до нашиот тим за продажба и развој на услуги од каде што ќе добиете целосна поддршка и Понуда креирана специјално само за Вас.

Ќе ни претставува задоволство да станеме Ваш партнер и заедно да креираме дополнителни вредности за крајните Корисници.