КОНТАКТ

За информации за услугите кои ги нудиме и доставување на понуди за соработка контактирајте не:

Адреса

ул. 852 бр. 62, Гази Баба 1000 Скопје

Mail

contact@delivery10.mk

Телефон

+389 2 2522 200

Социјални мрежи

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понделеник   08:30 – 16.30 часот
  • Вторник   08:30 – 16.30 часот
  • Среда   08:30 – 16.30 часот
  • Четврток   08:30 – 16.30 часот
  • Петок   08:30 – 16.30 часот

НАПИШЕТЕ ПОРАКА